Duik in de 7 Werelden

Compleet en contextrijke ‘kapstok’ voor LOB

De 7 Werelden komen voort uit de vraag hoe jongeren zich oriënteren en enthousiast kunnen raken voor opleidingen en beroepen. Het concept van de 7 werelden is ontwikkeld door en voor de technische sector met het oog op de instroom van voldoende vakmensen en professionals instromen in de sector.

Platform Talent voor Technologie, waar Jet-Net & TechNet onderdeel van uitmaakt voor techniekpromotie in PO en VO ontwikkelde de 7 Werelden van techniek als vrij te gebruiken concept voor activiteiten en onderwijsontwikkeling. Beleef je Beroep voert voor deze organisatie regiocoördinate in Utrecht, Gooi & Vechtstreek, Flevoland en de regio Zwolle. Neem contact op voor meer informatie, activiteitontwikkeling of training over dit onderwerp.

Inspiratievideo’s

Onderstaande video’s geven een indruk van de mogelijke benadering van de verschillende werelden. Hieronder vind je door Jet-Net & Tech-Net geproduceerde video’s waar ondernemers vertellen hoe zij zich herkennen in de 7 Werelden van techniek, afgewisseld door video’s die door Groenpact zijn geproduceerd, waarin facetten van de werelden worden belicht.

 

Ontdek de 7 werelden

  1. Mens & Gezondheid
  2. Energie, Water & Veiligheid
  3. Voeding & Natuur
  4. Wonen, Werken & Verkeer
  5. Ontwerp, Productie & Wereldhandel
  6. Digitaal, Media & Entertainment
  7. Hi-Tech & Science

IMPRESSIE:

RELEVANTE BERICHTEN:

PET Event Gooi & Vechtstreek

PET Event Gooi & Vechtstreek

Op wereldreis door techniek! Op 3, 4 en 5 oktober 2022 gaan leerlingen uit groep 8 op wereldreis door techniek tijdens het PET Event in Laren.

Career Days Zwolle 2021-2022

Career Days Zwolle 2021-2022

Op 16 en 17 juni 2022 organiseren Jet-Net & TechNet en Perron038 de Career Days voor havo en vwo leerlingen in Zwolle.

Projectleiders:

Frank van der Sluijs 
T: (06) 29 51 62 57
E: frank@beleefjeberoep.nl

Ivo Solinger
T: (06) 40 61 58 00
E: ivo@beleefjeberoep.nl

Gegevens:

Stichting Beleef je Beroep
Menuetstraat 57
1312 TZ Almere

E: info@beleefjeberoep.nl

KVK: 65314212
BANK: NL30 INGB 0007 3106 61

Stichting Beleef je Beroep voert in opdracht van Jet-Net & TechNet regiocoördinatie in Flevoland, Overijssel, Utrecht en Gooi & Vecht. Daarbij ligt de focus op Wetenschap & Technologie in het onderwijs en het activeren van samenwerking tussen regionaal onderwijs (PO/VO) en bedrijfsleven.