Duik in de 7 Werelden

Compleet en contextrijke ‘kapstok’ voor LOB

De 7 Werelden komen voort uit de vraag hoe jongeren zich oriënteren en enthousiast kunnen raken voor opleidingen en beroepen. Het concept van de 7 werelden is ontwikkeld door en voor de technische sector met het oog op de instroom van voldoende vakmensen en professionals instromen in de sector.

Platform Talent voor Technologie, waar Jet-Net & TechNet onderdeel van uitmaakt voor techniekpromotie in PO en VO ontwikkelde de 7 Werelden van techniek als vrij te gebruiken concept voor activiteiten en onderwijsontwikkeling. Beleef je Beroep voert voor deze organisatie regiocoördinate in Utrecht, Gooi & Vechtstreek, Flevoland en de regio Zwolle. Neem contact op voor meer informatie, activiteitontwikkeling of training over dit onderwerp.

Inspiratievideo’s

Onderstaande video’s geven een indruk van de mogelijke benadering van de verschillende werelden. Hieronder vind je door Jet-Net & Tech-Net geproduceerde video’s waar ondernemers vertellen hoe zij zich herkennen in de 7 Werelden van techniek, afgewisseld door video’s die door Groenpact zijn geproduceerd, waarin facetten van de werelden worden belicht.

 

Ontdek de 7 werelden

  1. Mens & Gezondheid
  2. Energie, Water & Veiligheid
  3. Voeding & Natuur
  4. Wonen, Werken & Verkeer
  5. Ontwerp, Productie & Wereldhandel
  6. Digitaal, Media & Entertainment
  7. Hi-Tech & Science

IMPRESSIE:

RELEVANTE BERICHTEN:

Career Days Zwolle 2021

Career Days Zwolle 2021

Op 1 en 3 december 2021 organiseren Jet-Net & TechNet en Perron038 de Career Days voor havo en vwo leerlingen in Zwolle.

Weekend van de Wetenschap

Weekend van de Wetenschap

Neem op zaterdag 2 oktober een kijkje achter de schermen bij MetalTech en ontdek een wereld van technologie.

Projectleiders:

Frank van der Sluijs 
T: (06) 29 51 62 57
E: frank@beleefjeberoep.nl

Ivo Solinger
T: (06) 40 61 58 00
E: ivo@beleefjeberoep.nl

Gegevens:

Stichting Beleef je Beroep
Menuetstraat 57
1312 TZ Almere

E: info@beleefjeberoep.nl

KVK: 65314212
BANK: NL30 INGB 0007 3106 61

Stichting Beleef je Beroep voert in opdracht van Jet-Net & TechNet regiocoördinatie in Flevoland en Zwolle (Ivo Solinger), Utrecht en de Gooi- & Vechtstreek (Frank van der Sluijs). Daarbij ligt de focus op Wetenschap & Technologie in het onderwijs en samenwerking tussen regionaal onderwijs (PO/VO) en bedrijfsleven.