Aanmelden BPV-Markt ROC Friese Poort

Om de leerlingen van ROC Friese Poort een goed beeld te geven van beroepen, bedrijven, stage- en praktijkmogelijkheden, organiseert het ROC in samenwerking met Stichting Beleef je Beroep een BPV-markt. Deze vindt plaats op maandag 9 oktober van 19.00-21.00 uur en is bedoeld voor leerlingen uit het 1e t/m 4e leerjaar.

Bedrijven kunnen zich hier aanmelden:

Ja, ik doe graag mee met de BPV-markt.

De BPV-markt

De eerstejaars leerlingen gaan tijdens de markt van op ontdekking en krijgen opdrachten mee zodat zij zich verdiepen in de mogelijkheden binnen de sector. Onze tweede-, derde- en vierdejaars leerlingen gaan gericht op zoek naar praktijkopdrachten en stages. In samenwerking met het regionale bedrijfsleven organiseren we een interactieve markt, waarbij leerlingen beleven wat de arbeidsmarkt Techniek & Bouw te bieden heeft. Deelnemende bedrijven worden ook opgenomen in het programma-/opdrachtenboekje dat voor de leerlingen gemaakt wordt. Dit boekje ontvangen zij in de week voorafgaand aan de BPV-markt. Op basis van een korte enquête kiezen de leerlingen het bedrijf uit dat zich tijdens de BPV-markt het beste heeft gepresenteerd. In de periode na de activiteit ontvangen de bedrijven een terugkoppeling van de reacties. Het winnende bedrijf kan rekenen op een smakelijke verrassing en extra PR aandacht.

In het kort

WIE: 1e t/m 4e-jaars leerlingen WAT: BPV-markt WANNEER: maandag 9 oktober 2017 TIJD: 19.00 – 21.00 uur WAAR: ROC Friese Poort (Emmeloord) VERDER: Geen deelnamekosten

Welkom bij ROC Friese Poort