Bedankt voor je registratie!

Je aanmelding voor de Beroepensafari Zwolle is verstuurd.

Is deze GRATIS training iets voor jou?

Training aangeboden door Jet-Net & TechNet:
‘Het boeien en aantrekken van een nieuwe generatie personeel’
Donderdag 8 september 2022
11.00 – 12.30 uur (inclusief lunch)
Zwolle (locatie volgt)

Over deze verdiepende training

Tijdens een bedrijfsbezoek, een workshop of gastles maken jongeren soms voor het eerst kennis met een bedrijf. Alles is nieuw voor hen en bovendien zitten ze vaak nog in een fase waarin ze nog niet goed weten voor welke beroepen ze echt interesse hebben.

Hoe pak jij het aan om jongeren te boeien tijdens de activiteit?

Als het om techniek gaat, bestaat dé jongere niet. Jongeren verschillen in hun houding ten aanzien van techniek. En elk type jongere vraagt om een andere manier van aanspreken.

Op donderdag 8 september ontvangen Ivo Solinger (regiocoördinator) en Martha Hoebens (trainer) je tijdens deze training. Laat je meenemen in de verschillende typen jongeren, ontvangt tips en trucs voor het opzetten van een geslaagde activiteit en deel jouw praktijkervaring over dit onderwerp met bedrijven uit jouw regio.

aanmelden Training

Meld je kosteloos aan voor deze training op 8 september van 11.00 – 12.30 uur. Wij zorgen dan ook voor een broodje. De training vindt plaats in Zwolle, locatie is nog niet bekend.

Meld je aan:

Projectleiders:

Frank van der Sluijs 
T: (06) 29 51 62 57
E: frank@beleefjeberoep.nl

Ivo Solinger
T: (06) 40 61 58 00
E: ivo@beleefjeberoep.nl

Gegevens:

Stichting Beleef je Beroep
Menuetstraat 57
1312 TZ Almere

E: info@beleefjeberoep.nl

KVK: 65314212
BANK: NL30 INGB 0007 3106 61

Stichting Beleef je Beroep voert in opdracht van Jet-Net & TechNet regiocoördinatie in Flevoland, Overijssel, Utrecht en Gooi & Vecht. Daarbij ligt de focus op Wetenschap & Technologie in het onderwijs en het activeren van samenwerking tussen regionaal onderwijs (PO/VO) en bedrijfsleven.