Bedrijfsbezoek docenten en decanen in de regio Gooi & Vechtstreek

Donderdag 28 juni bij PON’s Automobielhandel in Leusden
Voor decanen en docenten in het Voortgezet Onderwijs in de regio Gooi & Vechtstreek organiseert Stichting Beleef je Beroep, in samenwerking met  PON’s Automobielhandel en Toptechniek in Bedrijf, op donderdag 28 juni een bedrijfsbezoek bij PON’s Automobielhandel in Leusden.

Doel van het bezoek is decanen en docenten in het voortgezet onderwijs een beeld te geven van, en te informeren over, de technische- en techniekgerelateerde- beroepsmogelijkheden voor hun leerlingen. Daarnaast maken de deelnemers kennis met modern ondernemen, waarbij innovatie, duurzaamheid en milieu een belangrijk onderdeel vormen en nemen zij een kijkje in de keuken van het personeelsbeleid en management bij PON. Natuurlijk is er ook een rondleiding langs (een deel van) het bedrijf in het programma opgenomen en wordt het programma afgesloten met een lunch.

Het programma is van 9.30 – 13.15 uur, inclusief lunch. Meldt je snel aan, het deelnemersaantal is beperkt. Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding!

Aanmelden kan met een e-mail aan info@beleefjeberoep.nl
Vermeld bij uw aanmelding uw naam en functie, onderwijsinstelling en het aantal personen waarmee u wilt deelnemen.

 

In het kort

WIE: Docenten en decanen VO
WAT: Bedrijfsbezoek ‘Beroepen en loopbaan’
WANNEER: 28 juni 2018
WAAR: PON (Leusden)

Projectleiders:

Frank van der Sluijs 
T: (06) 29 51 62 57
E: frank@beleefjeberoep.nl

Ivo Solinger
T: (06) 40 61 58 00
E: ivo@beleefjeberoep.nl

Gegevens:

Stichting Beleef je Beroep
Menuetstraat 57
1312 TZ Almere

E: info@beleefjeberoep.nl

KVK: 65314212

Stichting Beleef je Beroep is verbonden met Jet-Net & Technet, de landelijke partij die onderwijs en arbeidsmarkt verbindt om technologie tot leven te brengen en werken in en met technologie te stimuleren. Beleef je Beroep voert hiervoor de coördinatie in de regio's Flevoland en Utrecht.