TRAINING VOOR BEDRIJVEN IN GELDERLAND

Jongeren boeien als nieuwe generatie personeel

Door als bedrijf betrokken te zijn bij het onderwijs bouw je aan een positief imago bij jongeren. Wanneer zij een stageplaats zoeken of na het afronden van hun opleiding op de arbeidsmarkt komen, zal de bekendheid met jou bedrijf ervoor zorgen dat de stap kleiner is om te solliciteren.

Tijdens een bedrijfsbezoek, een workshop of gastles maken jongeren soms voor het eerst kennis met een bedrijf. Alles is nieuw voor hen en bovendien zitten ze vaak nog in een fase waarin ze nog niet goed weten voor welke beroepen ze echt interesse hebben.

Jet-Net & TechNet helpt bij het vinden van passende manieren om de veelzijdigheid van jouw bedrijf en beroep te comprimeren naar een aantrekkelijke activiteit. Handig bij gastlessen, bedrijfsbezoek of beroepenworkshop.

Een Jet-Net training voor bedrijven

We nodigen je uit voor onze training voor regio Gelderland. We zijn blij dat we je deze training kunnen aanbieden in samenwerking met Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, een van de keypartners van SEECE. Van harte aanbevolen voor managers, HR, communicatie en andere geïnteresseerden.

Neem voor vragen contact op met Marike van Wezenberg (regiocoördinator Gelderland):
Bel 06-24739700 of stuur een E-mail: m.vanwezenberg@jet-net.nl

Gratis trainingsaanbod Jet-Net & TechNet voor REGIO Gelderland

LET OP: In verband met grote interesse, maar krappe agenda’s voor veel bedrijven in december, wordt deze training doorgeschoven naar maart 2023.

Je kunt je middels onderstaand formulier al wel voor-aanmelden. We houden je dan op de hoogte van een vervolgplanning. 

Datum volgt z.s.m.
van 11.00 – 12.30 uur (inclusief lunch)
bij het HAN Powerlab 
op Industriepark Kleefse Waard

Adres: Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem*
*) Houd er rekening mee dat het vanaf de toegangspoort/parkeerplaats nog 5 minuten lopen is.

Marike van Wezenberg en Ivo Solinger, beide werkzaam als regiocoördinator Jet-Net & TechNet, nemen je mee in het neerzetten van een pakkende activiteit met toegevoegde waarde voor de deelnemer. Ontvang tips en trucs voor het organiseren van bedrijfsbezoeken of workshops en deel jouw praktijkervaring over dit onderwerp met bedrijven uit jouw regio.

De training is bedoeld voor bedrijven en organisaties uit Gelderland en is geschikt voor iedereen die graag meer jongeren wil inspireren voor zijn of haar beroep. Heb je geen technisch beroep, maar werk je wel met techniek en technologie, dan is deze training ook zeker iets voor jou. We werken samen met bedrijven uit alle sectoren.

Meld je aan:

Projectleiders:

Frank van der Sluijs 
T: (06) 29 51 62 57
E: frank@beleefjeberoep.nl

Ivo Solinger
T: (06) 40 61 58 00
E: ivo@beleefjeberoep.nl

Gegevens:

Stichting Beleef je Beroep
Menuetstraat 57
1312 TZ Almere

E: info@beleefjeberoep.nl

KVK: 65314212
BANK: NL30 INGB 0007 3106 61

Stichting Beleef je Beroep voert in opdracht van Jet-Net regiocoördinatie in Flevoland en Overijssel. Daarbij ligt de focus op Wetenschap & Technologie in het onderwijs en het activeren van samenwerking tussen regionaal onderwijs (PO/VO) en bedrijfsleven.