Monteursverkiezing

Wie is de beste ‘1e Autotechnicus’ 2017?

Zaterdag 10 juni organiseren Jedi Autobedrijf en Beleef je Beroep in samenwerking met MultiFlex Management de jaarlijkse monteursverkiezing.

Vijf finalisten die door ROC’s zijn geselecteerd, strijden om de titel tijdens de finale bij Jedi Autobedrijf in Almere. Naast een deel theorie voeren de technici een aantal opdrachten uit aan de auto’s. Een jury beoordeelt de jonge monteurs op de uitvoering van de opdrachten en let onder andere op klantgericht werken, vakbekwaamheid en werkhouding.

Het praktijkgedeelte is voor bezoekers toegankelijk vanaf 13.00 uur. Rond 15.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. De winnaar ontvangt een bronzen beeld van kunstenaar Peter de Leeuwe en een geldprijs van €500. Ook voor de tweede en derde plaats wordt een geldbedrag beschikbaar gesteld van respectievelijk €250 en €125.

De deelnemers voldoen aan de wedstrijdcriteria dat zij het afgelopen jaar hun diploma ‘1e Autotechnicus’ hebben gehaald en in Flevoland wonen, werken of studeren. Dit jaar is de 14e keer dat de verkiezing wordt georganiseerd door initiatiefnemer Jedi Autobedrijf.


 

In het kort

WIE: 5 finalisten
WAT: Monteursverkiezing 2017
WANNEER: zaterdag 10 juni 2017
WAAR: Jedi autobedrijf, Markerkant 1402  Almere