Passie delen

Leuk dat je onze website bezoekt! Dat betekent vast dat we passie delen, namelijk de liefde voor de loopbaan van jongeren.

Eerder deze week vonden de Techniekdagen plaats in Naarden. Wat een succes was dat! Door het boven verwachting aantal aanmeldingen hebben we een extra dag kunnen vullen en zo ruim 750 jongeren op een actieve manier mee kunnen nemen in de werelden van techniek. Zaterdag 16 februari doen de teams Monasa uit Zeewolde en 032Code uit Amsterdam als winnaars van onze regiofinales mee aan de BeNeLux finale van de First LEGO League.

We zijn heel blij met de inzet en betrokkenheid die bedrijven en organisaties hebben bij onze activiteiten. Van het organiseren van workshops en bedrijfsbezoeken tot deelname aan jury’s en de sponsoring van activiteiten.

We hebben voor 2019 alweer tal van activiteiten gepland of in concept liggen en zien ernaar uit om er mee aan de slag te gaan.

Doe je mee?

Laat ons vandaag weten dat je ons werk een warm hart toedraagt! Daar gaat ons hart nog sneller van kloppen. Dank je wel. 🙂

 

jongeren gingen al op beleving! 🙂

In het kort

WIE: Wij zijn Stichting Beleef je Beroep
WAT: Wij organiseren verbinding tussen beroep en onderwijs. Heel concreet en met resultaat.
WAAROM: Zodat jongeren een bewuste keuze kunnen maken voor hun loopbaan en om beroepen te promoten waar personeelstekorten gelden of worden verwacht.
WAAR: Beleef je Beroep is met name actief in midden Nederland, waarbij onze focus ligt op de regio’s ’t Gooi en Flevoland.

Recente berichten:

Projectleiders:

Frank van der Sluijs 
T: (06) 29 51 62 57
E: frank@beleefjeberoep.nl

Ivo Solinger
T: (06) 40 61 58 00
E: ivo@beleefjeberoep.nl

Gegevens:

Stichting Beleef je Beroep
Menuetstraat 57
1312 TZ Almere

E: info@beleefjeberoep.nl

KVK: 65314212
BANK: NL30 INGB 0007 3106 61