Techniekdagen 2020 Naarden / Bussum

Techniekdagen: Overal is techniek te vinden!

Op 13 en 14 januari 2020 organiseert Stichting Beleef je Beroep met de Vitusmavo in Naarden de Techniekdagen Naarden/Bussum. Met uitdagende workshops belooft het evenement weer wat moois te worden. Tijdens workshops door lokale bedrijven en landelijke organisaties komen de leerlingen in aanraking met beroepen waarbij techniek niet is weg te denken. 

Leerlingen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs worden in carrouselvorm langs de workshops geleid. Daarbij gaan ze zo veel mogelijk zelf aan de slag en maken zo op een speelse en leerzame manier kennis met de veelzijdigheid van techniek en technologie. Met dit aanbod vervult de Sint Vitusmavo haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om vroegtijdig de belangstelling voor techniek onder leerlingen een stimulans te geven. Bovendien sluit dit thema aan bij één van de speerpunten van de school om meer leerlingen te interesseren voor een opleiding, en straks wellicht een baan, in dit vakgebied van de toekomst.

Schrijf je nu in:

 

In verband met beperkte plekken, hebben scholen een uitnodiging ontvangen.
Geen uitnodiging ontvangen? Meld u dan gerust aan.
Na de inschrijfperiode worden scholen ingedeeld. Uitgenodigde scholen krijgen hierbij voorrang. U ontvangt bericht over de deelnamemogelijkheid en indeling.

Mogelijke dagdelen (geef bij voorkeur meerdere momenten door)

Wij kunnen echt niet op:

3 + 8 =

In het kort

WIE: Voor leerlingen groep 7 en 8 basisonderwijs
WAT: Techniekdagen Naarden/Bussum
WANNEER: 13 en 14 januari 2020
WAAR: Vitus Mavo Naarden

Impressie Techniekdagen