Techniekdagen 2020 Naarden / Bussum

Techniekdagen: Overal is techniek te vinden!

Op 20 en 21 januari 2020 organiseert Stichting Beleef je Beroep met de Vitusmavo in Naarden de Techniekdagen Naarden/Bussum. Met uitdagende workshops belooft het evenement weer wat moois te worden. Tijdens workshops door lokale bedrijven en landelijke organisaties komen de leerlingen in aanraking met beroepen waarbij techniek niet is weg te denken. 

Leerlingen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs worden in carrouselvorm langs de workshops geleid. Daarbij gaan ze zo veel mogelijk zelf aan de slag en maken zo op een speelse en leerzame manier kennis met de veelzijdigheid van techniek en technologie. Met dit aanbod vervult de Sint Vitusmavo haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om vroegtijdig de belangstelling voor techniek onder leerlingen een stimulans te geven. Bovendien sluit dit thema aan bij één van de speerpunten van de school om meer leerlingen te interesseren voor een opleiding, en straks wellicht een baan, in dit vakgebied van de toekomst.

Helaas… inschrijven is niet meer mogelijk.

Wilt u in de toekomst wel graag meedoen met een evenement als dit, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op korte termijn, laat het ons dan weten. Klik hier door naar contact.

In het kort

WIE: Voor leerlingen groep 7 en 8 basisonderwijs
WAT: Techniekdagen Naarden/Bussum
WANNEER: 20 en 21 januari 2020
WAAR: Vitus Mavo Naarden

Impressie Techniekdagen

Projectleiders:

Frank van der Sluijs 
T: (06) 29 51 62 57
E: frank@beleefjeberoep.nl

Ivo Solinger
T: (06) 40 61 58 00
E: ivo@beleefjeberoep.nl

Gegevens:

Stichting Beleef je Beroep
Menuetstraat 57
1312 TZ Almere

E: info@beleefjeberoep.nl

KVK: 65314212

Stichting Beleef je Beroep is verbonden met Jet-Net & Technet, de landelijke partij die onderwijs en arbeidsmarkt verbindt om technologie tot leven te brengen en werken in en met technologie te stimuleren. Beleef je Beroep voert hiervoor de coördinatie in de regio's Flevoland en Utrecht.