Haal beroepen de klas in!

Een gastles is zó leerzaam…

Laat eens een les verzorgen door een ondernemer of werknemer van een bedrijf bij u uit de regio. Bedrijven laten graag zien wat ze doen en welke beroepen er in het bedrijf zijn terug te vinden. Een leuke les met presentatie en interactie.

Een goede gastles is boeiend, interactief en afgestemd op de doelgroep. Door bedrijven te ondersteunen in het geven van een gastles en door een goede match te maken tussen school en bedrijf, bieden we gastlessen aan die niet meer vergeten worden.

Vind de juiste bedrijven

Mede dankzij het regiocoördinatorschap van Beleef je Beroep voor de regio’s Flevoland, Utrecht en de Gooi & Vechtstreek, beschikken we over een uitgebreid netwerk van bedrijven die graag met het onderwijs samenwerken. Op basis van mogelijkheden en wensen worden de gewenste bedrijven gevonden en betrokken.

 

In het kort

WAT: Gastlessen
WIE: PO, VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO
WAAROM: leer-en loopbaanoriëntatie (LOB)

RELEVANTE BERICHTEN:

Bedrijven op het podium voor vmbo-ers

Bedrijven op het podium voor vmbo-ers

Dinsdag 3 maart was het podium van De Meerpaal voor elf bedrijven en organisaties uit Dronten en omgeving. De bedrijfsbezoeken en presentatiemarkt die hieruit volgen zijn tot nader orde uitgesteld.

PO-conferentie Flevoland

PO-conferentie Flevoland

In verband met de actuele maatregelen rondom het Coronavirus is de geplande PO conferentie op 1 april tot nader orde uitgesteld. Ziet u kans om in de komende tijd onze quickscan in te vullen, dan is dat nog steeds van harte welkom.

STO: Sterk techniekonderwijs

STO: Sterk techniekonderwijs

VMBO-scholen hebben dit jaar hard gewerkt aan hun plan voor Sterk Techniekonderwijs. Beleef je Beroep helpt bij de uitvoering van die plannen.

Projectleiders:

Frank van der Sluijs 
T: (06) 29 51 62 57
E: frank@beleefjeberoep.nl

Ivo Solinger
T: (06) 40 61 58 00
E: ivo@beleefjeberoep.nl

Gegevens:

Stichting Beleef je Beroep
Menuetstraat 57
1312 TZ Almere

E: info@beleefjeberoep.nl

KVK: 65314212
BANK: NL30 INGB 0007 3106 61

Stichting Beleef je Beroep voert in opdracht van Jet-Net & Technet regiocoördinatie in Flevoland, Utrecht en de Gooi- & Vechtstreek. Daarbij ligt de focus op Wetenschap & Technologie in het onderwijs en samenwerking tussen regionaal onderwijs (PO/VO) en bedrijfsleven.