Gastles

Laat eens een les verzorgen door een ondernemer of werknemer van een bedrijf bij u uit de regio. Bedrijven laten graag zien wat ze doen en welke beroepen er in het bedrijf zijn terug te vinden. Een leuke les met presentatie en interactie.

Een gastles of bedrijfsbezoek…

  • is waardevol in de leer- en loopbaanoriëntatie van jongeren, 
  • geeft een goed beeld van werken binnen een bedrijf
  • motiveert jongeren voor sectoren waar kansen liggen
  • is geschikt voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, hbo, universiteit

Haal beroepen de klas in

Een goede gastles is boeiend, interactief en afgestemd op de doelgroep. Door bedrijven te ondersteunen in het geven van een gastles en door een goede match te maken tussen school en bedrijf, bieden we gastlessen aan die niet meer vergeten worden.

Vind de juiste bedrijven

Mede dankzij het regiocoördinatorschap van Beleef je Beroep voor de regio’s Flevoland, Utrecht en de Gooi & Vechtstreek, beschikken we over een uitgebreid netwerk van bedrijven die graag met het onderwijs samenwerken. Op basis van mogelijkheden en wensen worden de gewenste bedrijven gevonden en betrokken.

RELEVANTE BERICHTEN:

Career Days Zwolle 2021

Career Days Zwolle 2021

Op 1 en 3 december 2021 organiseren Jet-Net & TechNet en Perron038 de Career Days voor havo en vwo leerlingen in Zwolle.

Beroepensafari Zwolle

Beroepensafari Zwolle

In juni 2021 maken ca 950 vmbo leerlingen van 4 VO-scholen tijdens de Beroepensafari kennis met het werkveld. Bedrijven kunnen zich nu aanmelden.

Projectleiders:

Frank van der Sluijs 
T: (06) 29 51 62 57
E: frank@beleefjeberoep.nl

Ivo Solinger
T: (06) 40 61 58 00
E: ivo@beleefjeberoep.nl

Gegevens:

Stichting Beleef je Beroep
Menuetstraat 57
1312 TZ Almere

E: info@beleefjeberoep.nl

KVK: 65314212
BANK: NL30 INGB 0007 3106 61

Stichting Beleef je Beroep voert in opdracht van Jet-Net & TechNet regiocoördinatie in Flevoland en Zwolle (Ivo Solinger), Utrecht en de Gooi- & Vechtstreek (Frank van der Sluijs). Daarbij ligt de focus op Wetenschap & Technologie in het onderwijs en samenwerking tussen regionaal onderwijs (PO/VO) en bedrijfsleven.