‘LEGO League is belangrijk’

Regieraad Techniek Flevoland enthousiast over First LEGO League

De Regieraad Techniek Flevoland betuigt steun aan het evenement First LEGO League dat door Stichting Beleef je Beroep wordt georganiseerd. Met de First LEGO League komen kinderen al op jonge leeftijd op een leuke en speelse manier in contact met techniek. 

De Regieraad Techniek in Flevoland heeft als doelstelling om op lange termijn in Flevoland te kunnen beschikken over voldoende en goed gekwalificeerd personeel in de diverse technische sectoren. De steun van de Regieraad Techniek helpt Stichting Beleef je Beroep bij het onder de aandacht brengen van techniekpromotie door onder andere dit evenement en het verder verbinding leggen met bedrijfsleven en andere direct belanghebbende partijen.

Het initiatief voor de Regieraad Techniek Flevoland is genomen door 10 organisaties: ondernemers- en werknemersorganisaties, scholings- en ontwikkelingsfondsen en de provincie Flevoland. Het positieve advies over de First LEGO League wordt dan ook gedragen door deze organisaties.

schermafbeelding-2016-10-07-om-15-54-49

Achtergrond

De Regieraad Techniek Flevoland verbindt Flevolandse personen, partijen en projecten en stimuleert initiatieven om te zorgen dat de Flevolandse arbeidsmarkt ook in 2025 beschikt over voldoende en goed opgeleid personeel in de technische sector.

Onze sponsoren